Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Τι λέει στην Αγγελική Νικολούλη η μητέρα για την τραγωδία και τις επιθέσεις που δέχεται

Η μητέρα των τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα, μίλησε για την τραγωδία που ζει η οικογένεια μετά τους αλλεπάλληλους θανάτους των μικρών παιδιών της, καθώς και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις επιθέσεις που δέχεται.

Σε διάστημα τριάντα τριών μηνών έχασε τα τρία παιδιά της, ηλικίας από 6 μηνών έως 9 χρόνων. Οι θάνατοι χαρακτηρίστηκαν περίεργοι και με εντολή εισαγγελέα, ερευνώνται από έμπειρους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής. Η μητέρα των τριών κοριτσιών μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη για όσα έχουν συμβεί.

«Να μην τύχει σε άλλη οικογένεια αυτή η τραγωδία…»

«Έχω χάσει τον ύπνο μου. Προσπαθώ να ανταπεξέλθω. Δεν υπάρχει αυτό που ζω. Βλέπουν παντού τον δολοφόνο σαν την υπόθεση της Καρολάιν και μας συγκρίνουν. Έχουμε υποβληθεί σε γονιδιακό έλεγχο εγώ, ο σύζυγός μου και τα παιδιά εν ζωή και αφότου κατέληξαν… Οι εξετάσεις έχουν σταλεί στο εξωτερικό και περιμένουμε τα αποτελέσματα. (σ.σ. Από ιατρική πηγή, έγινε γνωστό ότι οι συγκεκριμένες εξετάσεις γίνονται ήδη σε εργαστήρια στην Ελλάδα.) Εγώ πιστεύω στο σπάνιο γονίδιο που τα προκάλεσε όλα αυτά γιατί και η μπέμπα είχε εκ γενετής ένα σπάνιο σύνδρομο. Θυμώνω γι’ αυτό που συνέβη στην οικογένειά μας, είναι μεγάλη αδικία.»

Μίλησε ακόμα και για την εγκυμοσύνη της, που διέκοψε πρόσφατα μετά τις εξελίξεις. «Θα ήταν ανωριμότητα και επικίνδυνο αν έφερνα στον κόσμο αυτό το παιδί μετά τα όσα έγιναν. Δεν είναι εύκολο, ούτε παιχνίδι.»

Ο πατέρας των παιδιών: Θα τα πω πολύ καλά όταν τελειώσουν όλα…

Ο πατέρας των κοριτσιών αγανακτισμένος από τα όσα ακούγονται και γράφονται, μίλησε στο «Τούνελ» για τον πόλεμο που δέχονται ο ίδιος και η σύζυγός του.

«Μέσα απ’ όλο αυτόν τον πόλεμο που έχει γίνει δεν περιμένουμε από κανέναν να μας πει ποιοι είμαστε. Ξέρουμε πολύ καλά τι γονείς είμαστε, το μόνο που θέλουμε είναι να μάθουμε τις αιτίες πίσω από τον θάνατο των παιδιών μας. Να μάθουμε τι συνέβη. Γι’ αυτό είχαμε προβεί και στην πρώτη μήνυση, η οποία αρχειοθετήθηκε, γιατί ψάχναμε να βρούμε την αιτία θανάτου της Μαλένας. Ό,τι έχω να πω, θα το πω μόλις τελειώσει αυτή υπόθεση και θα το πω πολύ καλά και μένω εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement