Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Αργυρούπολη: Στη φυλακή ο 46χρονος για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Αργυρούπολη: Προφυλακίστηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε ανελέητα τη σύντροφό του στην Αργυρούπολη. Κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Την ίδια στιγμή η 40χρονη κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα απευθύνεται δημόσια έκκληση για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες σε αίμα για τα χειρουργεία στα οποία έχει ήδη υποβληθεί.

Ο 46χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών στην απολογία του φέρεται να ισχυρίστηκε πως ήταν εκτός ελέγχου και δεν ήξερε τι έκανε όταν κτυπούσε την άτυχη γυναίκα. Μάλιστα, για να ενισχύσει τον ισχυρισμό του επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Ο 46χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, φέρεται να ξυλοκόπησε στο σπίτι της Αργυρούπολης την 40χρονη σύντροφο του μέχρι αναισθησίας και αμέσως μετά ειδοποίησε συγγενικό του πρόσωπο και εξαφανίστηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 40χρονη είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού και στο παρελθόν. Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σοκαριστικά καθώς ο ιατροδικαστής φέρεται να εντόπισε στο σώμα της άτυχης γυναίκας σημάδια που μαρτυρούν ότι είχε ξυλοκοπηθεί και πάλι πριν από λίγες ημέρες. Η 40χρονη έχει βαριές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα και σπασμένα πλευρά. Τα στοιχεία, σύμφωνα με πληροφορίες, δείχνουν ότι ο κατηγορούμενος χτυπούσε τη γυναίκα με τα χέρια του αλλά και στο πάτωμα ή τον τοίχο.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ήταν βίαιος και με άλλες συντρόφους του. Πληροφορίες λένε πως πριν από περίπου 25χρόνια είχε επιχειρήσει να στραγγαλίσει την τότε σύζυγο του. Το 2015 είχε επιτεθεί στην νέα σύζυγο του την οποία, μάλιστα, μαχαίρωσε. Η γυναίκα , μετά την επίθεση, φέρεται να μετακόμισε μαζί με το παιδί τους στο εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement