Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστική περιγραφή της 24χρονης: «Δεν είχα καμιά συνείδηση – δε θα συναινούσα ποτέ» (βίντεο)

Σοκάρει η περιγραφή της 24χρονης σχετικά με τη φρίκη που έζησε πέφτοντας θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Σήμερα ο δικηγόρος της έκανε λόγο για δύο ακόμη κοπέλες που ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του, για να καταγγείλουν τα όσα πέρασαν και οι ίδιες, από άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση. «Φως» πάντως θα ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

«Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα, έχω εικόνα από αυτήν την κατάσταση, από τον έναν τον άνθρωπο τη στιγμή που πάει να… που είμαι εγώ στο κρεβάτι… και πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του και ήταν από πάνω μου. Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο. Δεν θυμάμαι εγώ να αφαίρεσα κάτι, δεν είχα απολύτως καμία λειτουργικότητα. Δεν είχα απολύτως καμία συνείδηση, για κάτι τέτοιο δεν θα συναινούσα ποτέ αλλά δεν είχα και τη δύναμη να το αποτρέψω»

Σοκαρισμένη ακόμη η 24χρονη κοπέλα περιγράφει τον τρόπο με τον οποίον οδηγήθηκε σχεδόν χωρίς συνείδηση στη σουίτα του ξενοδοχείου. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Ζούγκλα.gr και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο μιλά για τα όσα έζησε το μοιραίο βράδυ, αλλά και την αδυναμία να συνειδητοποιήσει, το επόμενο πρωί που ξύπνησε, τι είχε συμβεί.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη το που βρίσκομαι. Ένιωθα ότι είμαι σε ένα δωμάτιο… μέχρι εκεί που σταμάτησε η μνήμη μου, τη στιγμή που το πλήρωσα και πήγαινα σε αυτό… Έτσι όπως σηκώθηκα βλέπω κάτω το εσώρουχό μου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό, ότι βλέπω κάτι το οποίο δεν θυμάμαι να το έβγαλα»

Στο πάρτι προσκλήθηκε από έναν φίλο της κι αποφάσισε να πάει καθώς είχε δεχτεί πολλά μηνύματα και κλήσεις και το θεώρησε προσβολή αν δεν πήγαινε. Βρέθηκε σε μία σουίτα ξενοδοχείου, ανάμεσα σε αγνώστους, και η ατμόσφαιρα που επικρατούσε εκεί δεν της άρεσε.

«Ήμασταν μόνες μας σε μία γωνία, 3 άτομα, 3 κορίτσια, και αποφασίσαμε να απέχουμε από όλο αυτό. Ήταν φανερό ότι δεν ήμασταν και ευχαριστημένες με το πάρτι και είπαμε θα καθίσουμε μίση ώρα να πιούμε ένα ποτό να φύγουμε»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 24χρονης, Θανάση Ζιώγα: «στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες, σε έμενα προσωπικά δηλαδή δεν μιλάνε σε άλλους συνεργάτες μου, για ένα τόσο προσωπικό ζήτημα και σε έμενα φοβούνται να το πουν, υπάρχουν καταγγελίες, με την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση, ότι δηλαδή υπάρχει ένα κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι κλπ. Υπάρχουν δύο καταγγελίες σε εμένα ατόμων για τα οποία συζήτησα στην ανάκριση αλλά και στον προϊστάμενο της εισαγγελίας».

Από την κλινική εξέταση διαπιστώθηκαν μώλωπες στα πόδια της κοπέλας ενώ αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις αλλά και οι εξετάσεις ούρων.

Σύμφωνα με την 24χρονη την επόμενη ημέρα, ο εργοδότης της, μαζί με έναν φίλο του, την παρέλαβαν από το ξενοδοχείο σε μια κατάσταση κατά την οποία ήταν εμφανώς κακοποιημένη όπως ισχυρίστηκε και η ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η BMW X5 θα είναι το πρώτο πολυτελές plug-in υβριδικό μοντέλο που θα παράγεται στη Νότια Αμερική από το τελευταίο τρίμηνο του 2024. Μετά...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με απολύτως ισορροπημένες αναλογίες, αισθησιακή σχεδίαση με προσοχή στη λεπτομέρεια, την τελευταία γενιά MBUX και μια σειρά εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού που μπορούν να...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΧΙΟΣ

Στο πλαίσιο της Αξιολόγησης σχολικών μονάδων και στον άξονα Σχέσεις σχολείου – οικογένειας εκπονήθηκε Σχέδιο Δράσης για το Γυμνάσιο Κάμπου με θέμα: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ...

Advertisement