Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Τα πούρα Corrida και Villa Dominicana της Villiger παρουσιάστηκαν στην Ελλάδα σε ένα εντυπωσιακό event

Με ένα εντυπωσιακό event σε στενό κύκλο λόγω Covid-19 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε γνωστό εστιατόριο στην Κηφισιά η παρουσίαση χειροποίητων πούρων του οίκου Villiger στην Ελλάδα.

Το δείπνο χαιρέτισε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Gert Kamphuis μεταφέροντας ένα ζεστό μήνυμα του Heinrich Villiger -του 92χρονου ιδιοκτήτη της εταιρείας- ενώ το «παρών» έδωσαν ο διευθυντής εξαγωγών Ιωακείμ Γαβαλάς και η διευθύντρια χειροποίητων πούρων Assya Zouzi.

Από την ελληνική Καπνοβιομηχανία παρευρέθηκαν ο εμπορικός διευθυντής Ιωάννης Λαμπίδης και το τμήμα πωλήσεων πούρων της εταιρείας ενώ την επιμέλεια της βραδιάς και την παρουσίαση των προϊόντων και σε συνεργάτες-διανομείς και σημαντικούς επιχειρηματίες του καπνικού εμπορίου από όλη τη χώρα ανέλαβε η επικεφαλής πωλήσεων πούρων της Καρέλια ΑΕ, Πέννυ Τυλλιανάκη.

villiger-14
Η επικεφαλής πωλήσεων πούρων της Καρέλια ΑΕ, Πέννυ Τυλλιανάκη
Ο ελβετικός κολοσσός παραγωγής πολυτελών πούρων, δραστηριοποιείται τα τελευταία τρία χρόνια στην χώρα μας μέσω αποκλειστικής συνεργασίας με την ελληνική καπνοβιομηχανία, Καρέλια ΑΕ, σημειώνοντας μάλιστα ιδιαίτερα μεγάλη εμπορική επιτυχία.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία και παρά τις απαιτητικές συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, οι πωλήσεις των προϊόντων Villiger στην Ελλάδα καταγράφουν και το τρέχον έτος εντυπωσιακή ανάπτυξη, πολλαπλασιάζοντας δυναμικά τις πωλήσεις πούρων της Καρέλια ΑΕ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
villiger-12_2
Ο αντιπρόεδρος της Villiger, Gert Kamphuis, ο διευθυντής εξαγωγών Ιωακείμ Γαβαλάς και ο εμπορικός διευθυντής της Καρέλια ΑΕ, Ιωάννης Λαμπίδης
Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό έπαιξε το μεγάλο λανσάρισμα της οικογένειας προϊόντων St. Louis Blues, που οι πωλήσεις τους σε όγκο σημείωσαν ήδη από το πρώτο εξάμηνο του 2021 αύξηση 177%.

Έτσι και ενόψει της επικείμενης εορταστικής περιόδου παρουσιάστηκαν δυο σειρές χειροποίητων πούρων, με αξιοσημείωτη παρουσία στο εξωτερικό.

villiger-1

Τα Corridaχαρακτηρίζονται από τα σπάνια χαρμάνια τους σύμφωνα με τους πιο απαιτητικούς καπνιστές της κατηγορίας ενώ τα Villa Dominicana, με εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής που τα καθιστά μια προσιτή καπνιστική πολυτέλεια.

Με σταθερή διανομή και επάρκεια αντίθετη στις έντονες ελλείψεις χειροποίητων πούρων που ταλαιπώρησαν τελευταία τους καπνιστές της κατηγορίας, φαίνεται πως Villiger και Καρέλια κάνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα επέκταση της δραστηριότητάς τους στην ελληνική αγορά.

villiger-15
Η διευθύντρια χειροποίητων πούρων της Villiger, Assya Zouzi, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Gert Kamphuis και η επικεφαλής πωλήσεων πούρων της Καρέλια ΑΕ, Πέννυ Τυλλιανάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μήνυμα Δημάρχου Χίου κ. Ιωάννη Μαλαφή για τη Θύελλα Χαλκειούς Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή, τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του διοικητικού...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η Ελλάδα προχώρησε πρόσφατα σε μια ακόμη μεταρρύθμιση για την ισότητα των φύλων στην αγορά εργασίας, την 14η από το 2019, επιβεβαιώνοντας ότι η...

ΕΛΛΑΔΑ

Ενα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 16/04 στην Π.Ε.Ο Κορίνθου – Άργους, στην Κόρινθο, όταν γερανός φορτηγού χτύπησε σε γέφυρα, με αποτέλεσμα...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο πενθήμερο σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, του Τμήματος Τροχαίας Χίου...

Advertisement