Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκάλα ινφλουένσερ διώκεται για φωτογραφίες της μέσα από το «Μουσείο του Σεξ» στο Άμστερνταμ

Μια 23χρονη ινφλουένσερ από την Τουρκία, η Μερβέ Τασκίν, καλείται ενώπιον δικαστηρίου για το γεγονός ότι δημοσίευσε «προσβλητικές» φωτογραφίες μέσα από το «Μουσείο του Σεξ» στο Άμστερνταμ.

Η Μερβέ είχε ταξιδέψει στο Άμστερνταμ με φίλες της πέρσι, για να γιορτάσει τα 22α γενέθλιά της. Στα πλαίσια της εκδρομής τους, τα κορίτσια επισκέφθηκαν το θρυλικό Μουσείο του Σεξ, απ’ όπου η Μερβέ αγόρασε δύο ενθύμια: Ζυμαρικά στο σχήμα του ανδρικού μορίου και ένα «σέξυ» ανοιχτήρι για μπουκάλια.

Η ινφλουένσερ, που μετρά 557 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram, κοινοποίησε στην πλατφόρμα φωτογραφίες με τα νέα της αποκτήματα. Για την ίδια, η δημοσίευσή της ήταν χιουμοριστική και αθώα, κάτι με το οποίο δεν έμοιασαν να συμφωνούν οι τουρκικές αρχές: Επιστρέφοντας στην Τουρκία, η νεαρή κοπέλα συνελήφθη δύο φορές, εξαιτίας των εικόνων, την μια φορά, μάλιστα, ενώ βρισκόταν ξανά σε διακοπές. Την δεύτερη φορά, η Μερβέ αναγκάστηκε να καταθέσει ενώπιον εισαγγελέα για το…ατόπημά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Merve Taşkın (@tasskinmerve)


Η Μερβέ θεώρησε πως, μετά την κατάθεσή της, το ζήτημα θα εθεωρείτο λήξαν. Προς μεγάλη της έκπληξη, ωστόσο, έλαβε μέσω SMS κλήση για να παρουσιαστεί σε δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης, φυσικά για τον ίδιο λόγο.

Η ίδια πλέον λέει πως φοβάται να καταθέσει στο δικαστήριο- αν και θα το κάνει. Παράλληλα, η κοπέλα δηλώνει πως έχει διαγράψει και άλλες δημοσιεύσεις της στα social media, ώστε «να μην μπορέσει κανείς ξανά να της παραπονεθεί». Η υπόθεσή της έλαβε μεγάλη προβολή και στα ολλανδικά ΜΜΕ, με την διευθύντρια του Μουσείου του Σεξ, Μονίκ βαν Μάρλε, να χαρακτηρίζει την δίωξη της Μερβέ «άκρως γελοία».

«Λυπάμαι που μαθαίνω ότι έμπλεξες έτσι», είπε η διευθύντρια, απευθυνόμενη στην 23χρονη. «Είσαι ένα πρότυπο για τις άλλες γυναίκες».

«Το Μουσείο μας έχει ως στόχο την εκπαίδευση των επισκεπτών του γύρω από το σεξ και την ιστορία του. Σε θαυμάζουμε που εκφράστηκες και δεν δίστασες να ανεβάσεις τις φωτογραφίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

Advertisement