Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Πρίγκιπας Χάρι: «Πόρτα» από το παλάτι για την στέψη του Καρόλου – «Βρες λόγο να μην έρθεις»

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν είναι ευπρόσδεκτος στο Παλάτι για την επικείμενη στέψη του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου, αναφέρουν πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με την Daily Mail.

Αν και ο ίδιος ο Κάρολος θα επιθυμούσε ο μικρός του γιος να είναι και αυτός παρών στην τελετή, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας δεν συμμερίζονται αυτή του την επιθυμία. Η στέψη του Καρόλου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 6 του ερχόμενου μηνός Μαΐου.

Μετά από τα όσα τους έχει…«σούρει», οι συγγενείς του Χάρι δεν θέλουν να τον βλέπουν «ούτε ζωγραφιστό». Όπως αναφέρει, μάλιστα, μια άλλη πηγή στον Independent, «Η οικογένεια περιμένει από τον Χάρι και τη Μέγκαν να βρουν έναν λόγο για να μην έρθουν».

Ακόμα και αν ο πρίγκιπας Χάρι εν τέλει παραστεί στην στέψη, «κανείς δεν πρόκειται να τον πλησιάσει», λένε οι πηγές.

Πέρα από τα..νεύρα που του έχουν, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φοβούνται πλέον πως ό,τι και αν του πουν, μπορεί να δημοσιοποιηθεί από τον Χάρι και να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους, λέει πηγή στην Sun.

Από την άλλη, βέβαια, είναι αμφίβολο και το αν ο ίδιος ο πρίγκιπας Χάρι έχει οποιαδήποτε διάθεση να παρεβρεθεί στην εκδήλωση. Αν μη τι άλλο, κάτι τέτοιο θα ήταν περίεργο, αν σκεφτεί κανείς το πόσα αρνητικά έχει πει για τους συγγενείς του το τελευταίο διάστημα.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει πολλάκις κατηγορήσει τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας για ρατσισμό σε βάρος της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, δηλώνοντας μάλιστα ότι ο αδερφός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ, του επιτέθηκε και τον έριξε στο πάτωμα κάποια στιγμή που διαφώνησαν για την επιλογή συντρόφου από μεριάς του Χάρι.

Σύμφωνα με τον πρίγκιπα, ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος, τον έβλεπε πάντα σαν ένα «αναπληρωματικό» για την περίπτωση που ο Γουίλιαμ «χρειαστεί ποτέ νεφρό», ενώ η μητριά του, Καμίλα, είναι μια «κακιά και επικίνδυνη» γυναίκα που θα έκανε τα πάντα, προκειμένου το κοινό να την αποδεχτεί ως βασιλική σύζυγο στην θέση της Νταϊάνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement