ΧΙΟΣ

Χίος: Μέτρα τάξης κατά τον Εορτασμό των Θεοφανείων στον Κεντρικό Λιμένα Χίου

Ο Κεντρικός Λιμενάρχης α.α έχοντας υπόψη:

α) Το άρθρο 295 του Γενικού Κανονισμού Λιμένα Χίου (ΦΕΚ 486 Β ́/23-05-1986) β) Την αριθμ.πρωτ.:2132.25-15/48209/2016/06-06-2016 Δ/γή ΥΝΑΝΠ/ΔΛΑ.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
1. Για την Παρασκευή 06/01/2023, από ώρα 10:30 έως και 11:30 στο πλαίσιο εορτασμού των Θεοφανείων η παραλιακή
οδός του Κεντρικού Λιμένα Χίου θα παραμείνει κλειστή. Συγκεκριμένα δεν θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων και δικύκλων από την οδό Κλεάρχου Νενητούση ( ύψος ΝΟΧ) έως και το ύψος της οδού Κανάρη(Λεωφόρος Αιγαίου) και αντιστρόφως με σκοπό την ασφάλεια του αυξημένου αριθμού πολιτών.
2. Το προαναφερθέν στην παρ.1 χρονικό διάστημα απαγορεύεται η είσοδος από την οδό Κουντουριώτη στη Λ. Αιγαίου και η είσοδος των οχημάτων στην παραλιακή ζώνη από όλες τις καθέτους των οδών Ροδοκανάκη και Λιβανού. Θα υπάρχει ειδική σήμανση ρύθμισης της κυκλοφορίας με πινακίδες Ρ-7 και υποχρεωτικής πορείας προς μια κατεύθυνση, οι οποίες θα τοποθετούνται σε ευκρινή σημεία και σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ.
3. Επισημαίνεται ότι σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων Πυροσβεστικής, Αστυνομίας, Λιμενικού Σώματος κλπ κατά τις ώρες μονοδρόμησης της παραλιακής οδού.
4. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου/Τμήμα τροχαίας Χίου παρακαλείται όπως συνδράμει ,όπου αυτό απαιτηθεί, στην εκτροπή των οχημάτων καθώς και στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας .
5. Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπου κριθεί απαραίτητο για λόγους ασφάλειας της κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων, μπορεί να τροποποιηθούν ή να ακυρωθούν.
6. Τοπικά Μ.Μ.Ε που κοινοποιείται η παρούσα παρακαλούνται όπως συνδράμουν στην προβολή του θέματος και στην ενημέρωση του κοινού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Σύλλογος Διδασκόντων και σύσσωμη η μαθητική κοινότητα του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ ΤΣΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΤΕΕΝΣ) εκφράζουν τη βαθειά τους...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Symbioz εντάσσεται σε μια πραγματικά αξιόλογη γκάμα οικογενειακών μοντέλων, 60 χρόνια σχεδόν μετά την κυκλοφορία του Renault 16, με τη μοντέρνα, ευρύχωρη και...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρομερά άτυχη η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, καθώς στο δεύτερο μέρος είχε 4 δοκάρια και συνολικά 6 μετά και τα δύο του πρώτου ημιτελικού...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η νέα ηλεκτρική πραγματικότητα, έχει… ευτελίσει το θέμα της απόδοσης καθώς η προσφορά ίππων είναι μεγάλη σε πολλές περιπτώσεις επιβάλλεται ένα γενναίο reset σε...

Copyright © 2018-2021 xiakoslaos.gr

Exit mobile version