Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Χίος: Η ΕΛΜΕ στην αγωνιστική δράση για τη στελέχωση της υγείας

Η ΕΛΜΕ Χίου ανησυχεί με την υπάρχουσα κατάσταση της Δημόσιας Υγείας και διεκδικεί την άμεση στελέχωση του ΕΚΑΒ, της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Υγείας στο νησί.

Πάνω από 50 χιλιάδες κάτοικοι της Χίου ζουν στην ανασφάλεια με σχεδόν ανύπαρκτα Κέντρα Υγείας, Περιφερειακά και Αγροτικά Ιατρεία και με ένα ασθενοφόρο για επείγουσες καταστάσεις!

Τέρμα στις ψεύτικες υποσχέσεις! Δεν έχουμε εμπιστοσύνη σε όσους διαχρονικά μας οδήγησαν ως εδώ. Ας μας αποδείξουν για πρώτη φορά το αντίθετο.

Καμιά λύση δεν θα προκύψει αν εμείς μείνουμε θεατές. Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας κλιμακώνουμε τον αγώνα μας. Καλούμε τα μέλη μας να μη συμβιβαστούν με αυτή την κατάσταση!

Όλοι και όλες, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας

στην πλατεία Βουνακίου την Τετάρτη 7/9/22 στις 13:00.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Άμεση στελέχωση του ΕΚΑΒ με όλους τους απαραίτητους μόνιμους διορισμούς, με τον απαραίτητο αριθμό ασθενοφόρων, κατάλληλα εξοπλισμένων για όλο το νησί ώστε να λειτουργούν τουλάχιστον δύο ασθενοφόρα όλο το 24ωρο.

Άμεση στελέχωση των Κέντρων Υγείας, Περιφερειακών και Αγροτικών ιατρείων με όλες τις αναγκαίες ειδικότητες και μέσα.

Άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου Χίου με ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό και όλες τις απαραίτητες ειδικότητες.

– Άμεση στελέχωση του ΕΦΚΑ Χίου με όλο το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Όχι άλλα θύματα – Δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

Advertisement