Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Δείτε φωτογραφία: Η Καλογήρου έφτιαξε τη γραβάτα του Μηταράκη στην έκθεση «Άρωμα Χίου»

Ένα -εκτός πρωτοκόλλου- τετ α τετ είχε χθες ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης με την Γενική Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάνα Καλογήρου.

Συγκεκριμένα, όπως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός, ο βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, στο περιθώριο της δράσης του Επιμελητηρίου Χίου «Άρωμα Χίου» που έλαβε χώρα στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα είχε μία σύντομη συζήτηση με την πρώην περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, παρόντος και του νυν περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη.

Στο τετ α τετ τους, ωστόσο, η κυρία Καλογήρου σε μία ανθρώπινη στιγμή επέλεξε να διορθώσει την γραβάτα που φορούσε ο κ. Μηταράκης, γεμίζοντας με χαμόγελα τους παρευρισκομένους.

Πρόκειται για μία Έκθεση που έχει γεμίσει «Άρωμα Χίου» την Αθήνα, καλώντας όλες και όλους να γευτούν τα τοπικά, παραδοσιακά προϊόντα του νησιού. Ειδικότερα, η Χίος για μία εβδομάδα τοποθετείται στην καρδιά της Αθήνας με την ελπίδα να μυήσει τους επισκέπτες της Έκθεσης στα μυστικά του γαστρονομικού πλούτου του νησιού με απώτερο στόχο την τουριστική της προβολή.

Συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Χίου, στον Πρόεδρο Παντελή Λεγάτο και σε όλους τους συνεργάτες του έδωσε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου γι’ αυτή την πολύ σημαντική έκθεση που πραγματοποιείται στο κέντρο της Αθήνας. Όπως ανάφερε ο κ. Μηταράκης στον χαιρετισμό του, είναι μία έκθεση που θα δώσει την ευκαιρία σε δεκάδες χιλιάδες Αθηναίους, αλλά και επισκέπτες της πόλης να δουν το ισχυρό «παρών» του νησιού μας που στηρίζεται στην πρωτογενή παραγωγή, αλλά και στην παραγωγή προστιθέμενης αξίας.

«Σήμερα, αναδεικνύουμε το τουριστικό προϊόν της Χίου, έναν προορισμό που έχει πολλά να προσφέρει στον επισκέπτη του. Η Χίος είναι ένα νησί με ένδοξη ιστορία και μεγάλες προοπτικές για το μέλλον. Και είναι σημαντικό να εκμεταλλευτούμε αυτές τις ευκαιρίες.

Η Κυβέρνηση με τον νέο αναπτυξιακό νόμο επιδοτεί το Β. Αιγαίο, για να μπορέσουμε να ισχυροποιήσουμε τη παραγωγική μηχανή μας. Με τη διατήρηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στη Χίο, με τα σημαντικά έργα υποδομής που γίνονται, με την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης που μας πήγε πίσω στο παρελθόν, δίνουμε τις προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον.

Καλή επιτυχία στην έκθεση», συμπλήρωσε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μήνυμα Δημάρχου Χίου κ. Ιωάννη Μαλαφή για τη Θύελλα Χαλκειούς Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή, τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του διοικητικού...

ΕΛΛΑΔΑ

Ενα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 16/04 στην Π.Ε.Ο Κορίνθου – Άργους, στην Κόρινθο, όταν γερανός φορτηγού χτύπησε σε γέφυρα, με αποτέλεσμα...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο πενθήμερο σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, του Τμήματος Τροχαίας Χίου...

ΧΙΟΣ

Στο πλαίσιο της Αξιολόγησης σχολικών μονάδων και στον άξονα Σχέσεις σχολείου – οικογένειας εκπονήθηκε Σχέδιο Δράσης για το Γυμνάσιο Κάμπου με θέμα: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ...

Advertisement