Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Χίος: Το ΕΠΑ.Λ. Βροντάδου πάει Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Διδακτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11/04/2022 από τους μαθητές της Γ’ τάξης (Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας Ειδικότητα: Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων) στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Από τους αρμόδιους καθηγητές παρουσιάστηκαν τα τμήματα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης, Σχολή Επιστημών της Διοίκησης , Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού τα οποία λειτουργούν στη Χίο και στα οποία μπορούν να σπουδάσουν οι μαθητές μας.

Αντικείμενο των παρουσιάσεων υπήρξαν τα γνωστικά αντικείμενα / θεματικές των τμημάτων, τα προγράμματα σπουδών, και οι επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων. Ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να θέσουν ζητήματα και να λάβουν απαντήσεις σε θέματα που τους απασχολούν.

Δημοσίευση 2η

Διδακτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11/04/2022 από τους μαθητές της Γ’ τάξης (Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας Ειδικότητα: Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων) στο ξενοδοχείο “CHIOS CHANDRIS”.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ανάπτυξης της εξωστρέφειας του σχολείου, προβολής του έργου του και  καλλιέργειας σχέσεων συνεργασίας με κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς του τόπου μας.

Σκοπός της επίσκεψης υπήρξε  η προσπάθεια σύνδεσης της θεωρίας των μαθημάτων με την πρακτική εφαρμογή της στις επιχειρήσεις, η γνωριμία με το περιβάλλον του ξενοδοχείου ως επιχείρηση  και η διερεύνηση επαγγελματικών προοπτικών των μαθητών μας στον ευρύτερο τουριστικό τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement