Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Xίος: Eυχαριστήριο μήνυμα της Προέδρου Φιλοπτώχου Καρδαμύλων – Συνεχίζεται διαδικτυακά το φιλανθρωπικό bazaar

Eυχαριστήριο μήνυμα από την Πρόεδρο Φιλοπτώχου Καρδαμύλων, κα Βαλεντία Μελιτζάνη προς την κα Δώρα Σαββοπούλου, υπεύθυνη Πολιτιστικού Τομέα Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων. Ακολουθεί το ευχαριστήριο:

«Αγαπητή Δώρα, 

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλων των μελών του ΔΣ της Φιλοπτώχου για την έμπρακτη στήριξη σου προς την Φιλόπτωχο  και το φιλανθρωπικό μας έργο.

Ο καθρέφτης της κοινωνίας κάθε τόπου διακρίνεται από τις υπηρεσίες του προς τον συνάνθρωπο και το  κοινωνικό του έργο. Εσύ με την στήριξη σου και την βοήθεια σου  έχεις αναβαθμίσει κατά πολύ  το κοινωνικό πρόσωπο των Καρδαμύλων.

Νοιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν το φιλανθρωπικό bazaar μας. Ανάμεσα μας βρέθηκε ο κ. Παντελής Μπουγδάνος. τ. Αντιπεριφερειάρχης Χίου και μας στήριξε με την παρουσία του. Ευχαριστώ τον  Πρόεδρο του kardamylian foundation κ. Στέφανο Ασπιώτης με την σύζυγο του που στέκεται πάντοτε  ακούραστα  δίπλα στην Φιλόπτωχο, θέλω να αναφερθώ και να ευχαριστήσω τον  κ. Γιώργος Μισσετζή  για την παρουσία του όχι  μόνο στο bazaar μας, αλλά και στα Καρδάμυλα γενικότερα γιατί ο φωτογραφικός του φακός και η περιγραφή του αναβαθμίζουν το χωριό μας πάντοτε. Φυσικά δίπλα του ήταν και ο Δημήτρης Ψωμαδάκης  που είναι ένα  μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του χωριού μας,  χωρίς αυτόν θα γνωρίζαμε λιγότερα πράγματα για τον τόπο μας. Να ευχαριστήσω προσωπικά την Πρόεδρο και τα μέλη του Σύλλογος Γυναικών Καρδαμύλων  που στάθηκαν δίπλα μας, να ευχαριστήσω τα μέλη των εκκλησιαστικών συμβουλίων του Αγίου Λουκά και της Χωριοπαναγιάς που μας στήριξαν. 

Θέλω να ευχαριστήσω την Ανεζούλα Κατσιμπίρη   που αν και είναι εκτός Χίου σκέφτηκε να μας στηρίξει με τον τρόπο της. Ευχαριστώ την καλή μας την δασκάλα πλεξίματος Κυριακή Σπήλια και όλες τις φίλες του  Φιλοπτώχου που πέρασαν από την αίθουσα. 

Ευχαριστώ τα μέλη του ΔΣ της Φιλοπτώχου που παραβρέθηκαν και στήριξαν το  bazaar. Επίσης, ευχαριστώ τον Πρόεδρο Νικόλα Βασιλάκη για την παραχώρηση της αίθουσας.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στην Ελένη Τσιριά Καλαμάρη που κάθε φορά δείχνει έμπρακτα την αγάπη της προς τον συνάνθρωπο στηρίζοντας μας όχι μόνο με τα προϊόντα της αλλά και με την αγάπη της».

Το Φιλανθρωπικό bazaar θα συνεχίσει να ισχύει για όλη την εβδομάδα διαδικτυακά. Όποιος  θέλει να στηρίξει μπορεί να  στείλει μήνυμα (μέσω messenger) στην κα Δώρα Σαββοπούλου.

«Κλείνοντας θέλω να τονίσω πως όλοι μαζί και ενωμένοι  μπορούμε να αλλάξουμε πολλά στον τόπο μας. Το ενδιαφέρον και το νοιάξιμο για τον συνάνθρωπο σίγουρα θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Έχοντας ψυχικά αποθέματα αγάπης και ανθρωπιάς θα καταφέρουμε τα μέγιστα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement