Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Χίος: Σε μονόδρομο μετατρέπεται η προκυμαία για την εκδήλωση «Run For Autism»

Μέτρα τάξης για την εκδήλωση (Run For Autism) Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Χίου στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Χίου. 

Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Χίου έχοντας υπόψη, το άρθρο 295 του Γενικού Κανονισμού Λιμένα Χίου (ΦΕΚ 486 Β ́/23-05-1986), την αριθμ.πρωτ.:2132.25-15/48209/2016/06-06-2016 Δ/γή ΥΝΑΝΠ/ΔΛΑ, το από 14-03-22 έγγραφο «Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Χίου, αποφασίζει:

1. Όπως για την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 από ώρα 11:00 ως 12:30, η παραλιακή οδός του Κεντρικού Λιμένα Χίου και συγκεκριμένα το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από την πύλη του Ναυτικού Ομίλου Χίου (ο- δός Κόκκαλη) ως το κτίριο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου (οδός Νεωρείων), θα παραμείνει κλειστό, με σκοπό την ασφαλή χρήση από τους συμμετέχοντες στον αγώνα δρόμου «Run For Autism».

2. Σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων Πυροσβεστικής, Αστυνομίας κλπ. κατά τις συγκεκριμένες προαναφερθείσες ώρες.

3. Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπου κριθεί απαραίτητο για λόγους ασφάλειας της κυκλοφορίας πολι- τών και οχημάτων, μπορεί να τροποποιηθούν ή να ακυρωθούν.

4. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου/Τμήμα Τροχαίας Χίου παρακαλείται όπως συνδράμει, όπου αυτό απαιτηθεί, στην εκτροπή των οχημάτων καθώς και στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας.

5. Τοπικά Μ.Μ.Ε. που κοινοποιείται η παρούσα παρακαλούνται όπως συνδράμουν στην προβολή του θέματος και στην ενημέρωση του κοινού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

Advertisement