Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Δες πώς θα συνοδηγήσεις σε κορυφαία αγωνιστικά αυτοκίνητα, δίπλα σε καταξιωμένους οδηγούς

Με μία ξεχωριστή πρωτοβουλία, ο Επίσημος Διανομέας της Citroen, Α. Μακρής Α.Ε., έχει ετοιμάσει μία μοναδική εκδήλωση που απευθύνεται στη νέα γενιά, με στόχο την κατανόηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και την συμβολή του στην οδηγική παιδεία και την κυκλοφοριακή αγωγή. Οι αγώνες βρίσκονται στην καρδιά της λειτουργίας της εταιρείας και οι συμμετοχές της σε αυτούς, είναι γεγονός κάθε φορά που πληρούνται οι προϋποθέσεις επαγγελματισμού που απαιτούνται.

Μάλιστα από το 1990 η εταιρεία συμμετέχει στους ελληνικούς αγώνες Ενιαίου και Ράλι, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την αγάπη της για το σπορ. Τα πιο πρόσφατα και εντυπωσιακά αποκτήματα της εταιρείας είναι το Citroen C2 Rally2 -με το οποίο έχουμε λάβει μέρος σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος κατηγορίας F2, διαπρέποντας και κατακτώντας νίκες, τίτλους και ξεσηκώνοντας τους θεατές των αγώνων με τα περάσματά του.

Από φέτος, έχουμε στην κατοχή μας και το Citroen C3 Rally2, ένα υπερσύγχρονο και ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο, το οποίο θα παρουσιάσουμε στο κοινό όχι μόνο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις, αλλά για να γνωρίσουν οι νεότεροι τι σημαίνει γρήγορη οδήγηση και να αντιληφθούν την έννοια της οδικής ασφάλειας. Την προσπάθεια αυτή υποστηρίζει καθοριστικά ο Όμιλος Συγγελίδη, αξιολογώντας την ιδιαίτερης σημασίας ενέργεια και εκτιμώντας την αποτελεσματικότητα μίας σειράς αγωνιστικών αλλά και εξωαγωνιστικών παράλληλων εκδηλώσεων.

Η Citroen Μακρής δεν αρκείται απλά σε ένα τυπικό αγωνιστικό πρόγραμμα. Αφουγκραζόμενη τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες, μετουσιώνει την κτήση του αγωνιστικού αυτού μοντέλου σε μία εκδήλωση με στόχο, όχι απλά το αγωνιστικό πνεύμα να γίνει ευρύτερα γνωστό, αλλά και να περάσουν ηχηρά μηνύματα σχετικά με την κυκλοφοριακή αγωγή και συμπεριφορά, δημιουργώντας έτσι την “YOUNG DRIVERS’ ACADEMY by Makris Racing”.

Στο πλαίσιο αυτό, για πρώτη φορά νέοι και νέες θα έχουν την δυνατότητα να συνοδηγήσουν καθαρόαιμα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 16 Ιουνίου και θα έχει αποδέκτες παιδιά ηλικίας 13-20 ετών και τις οικογένειές τους. Θα φιλοξενηθεί στον ειδικά διαμορφωμένο, για οδηγικές εμπειρίες, χώρο «Iaveris Park».

Στόχος θα είναι τα παιδιά και οι οικογένειά τους να έχουν μία μοναδική εμπειρία γύρω από το αυτοκίνητο, την ταχύτητα και την ασφαλή του χρήση στην καθημερινή μας ζωή.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Driving Academy by Makris Racing

• Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης από τον Κωνσταντίνο Ιαβέρη, οδηγό αγώνων και σύμβουλο Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής.

• Παρουσίαση C3R2 και C2R2 και η συμβολή των αγώνων στην οδική ασφάλεια από τον Απόστολο Μακρή.

• Συνοδήγηση με επαγγελματίες οδηγούς αγώνων σε ένα από τα αγωνιστικά C3R2 και C2R2 – μια μοναδική εμπειρία για τα ελληνικά δεδομένα (Νίκος & Βασίλης Ζάχος).

Για να λάβετε μέρος στην εκδήλωση και να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία συνοδήγησης δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο https://a-makris.gr/blog/young-drivers-academy-by-makris-racing/

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Η 14η Ιουνίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη με πρωτοβουλία του Παγκόσμιο Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς...

ΧΙΟΣ

Εξιχνιάσθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, περίπτωση απάτης, που διαπράχθηκε προ δεκαημέρου περίπου σε βάρος ημεδαπής (82χρονης) – κατοίκου Χίου. Ταυτοποιήθηκε...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου  Ο τέταρτος μήνας του αρχαίου ρωμαϊκού ημερολόγιου με 29 ημέρες. Σήμερα είναι ο 6ος μήνας του χρόνου και έχει 30...

ΧΙΟΣ

Aνοιχτή επιστολή ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου προς τον Δήμαρχο Χίου κ. Γιάννη Μαλαφή Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε, Η ΠΕΣ ΝΑΤ Χίου από την αρχή της κρίσης με...

Advertisement