ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη φιέστα του Ολυμπιακού για το 46ο πρωτάθλημα

Με θριαμβευτικό τρόπο ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Super League 1 και πανηγύρισε την κατάκτηση του 46ου τίτλου τους. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν εύκολα με 1-0 του ΠΑΟΚ χάρη στο γκολ του Μασούρα και γιόρτασαν το πρωτάθλημα με μια φαντασμαγορική γιορτή!

Παρουσιαστής του οπτικοακουστικού υπερθεάματος και τη φετινή χρονιά ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος.

 

 

Πριν από τη φιέστα βέβαια έδωσαν τα… ρέστα τους οι ερυθρόλευκοι παίκτες όπως οι Βαλμπουενά και Μπρούμα. Όλη η ομάδα κατευθύνθηκε προς στον κόσμο που την περίμενε απ’ έξω, ενώ ο Γάλλος άσος φορώντας γυαλιά άναψε καπνογόνο!

Αρχικά έγινε αναφορά στην ιστορία των 45 τίτλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Τα τρόπαια τοποθετήθηκαν πλαγίως του διαδρόμου μες στο γήπεδο που οδηγούσε στην κεντρική πλατφόρμα όπου θα έλαβε χώρα η απονομή.

 

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης με την αρχηγό της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Άλκηστις Αβραμίδου

Παρούσες και οι πρωταθλήτριες Ευρώπης της ομάδας του πόλο γυναικών που ήρθαν και αυτές στο «Καραϊσκάκης» να πανηγυρίσουν το 46ο πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο.

Τη σκυτάλη πήρε μια μια τιμητική αναφορά στα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση, καθώς και στη μνήμη  του Γεώργιου Καραϊσκάκη, που έχει δώσει το όνομά του στο γήπεδό του.

Στη συνέχεια σειρά παίρνει ο ποντιακός χορός, ο κρητικός και το πεντοζάλι!

Tην κούπα κουβάλησαν στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκης άνδρες με παραδοσιακές φορεσιές από κάθε πλευρά της Ελλάδας.

Η ώρα της απονομής!

Οι παίκτες των ερυθρόλευκων παρατάχθηκαν γύρω από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος σήκωσε την κούπα στον ουρανό του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Στη συνέχεια ένας ένας οι παίκτες πανηγύριζαν με το βαρύτιμο τρόπαιο την ώρα που τα δεκάδες βεγγαλικά έδιναν χρώμα στον ουρανό πάνω από το Γεώργιος Καραϊσκάκης δημιουργώντας μία πολύ όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα.

 

Ο Βαλμπουενά φωνάζει το ένα όνομα μετά το άλλο και υποδέχεται τους παίκτες… Χορεύει, τραγουδάει, κάνει το δικό του σόου… Βέβαια, όταν έφτασε η ώρα του Καλογερόπουλου δεν μπόρεσε να το προφέρει, λέγοντας αστειευόμενος “sorry, it’s difficult for me”..!

Ο ύμνος του Ολυμπιακού ήχησε σε όλο τον Πειραιά! Ενώ στη συνέχεια ακούστηκε το τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου “΄Έξαψη” που το έχει γράψει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης.

 

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

Copyright © 2018-2021 xiakoslaos.gr

Exit mobile version