Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το «δώρο» του Ζοσέ Μουρίνιο σε Ολλανδό δημοσιογράφο μετά την νίκη της Ρόμα επί της Φέγενορντ

Ο προπονητής της ιταλικής Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εαυτό του από το να κάνει πλάκα σε έναν Ολλανδό δημοσιογράφο δίνοντάς του ένα «δώρο», έπειτα από την νίκη της Ρόμα επί της ολλανδικής Φέγενορντ με 4-1 στον αγώνα ρεβάνς των προημιτελικών του UEFA Europa League.

Την περσινή χρονιά, η Ρόμα κατέκτησε το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο μετά από περισσότερα από 60 χρόνια, κερδίζοντας την ολλανδική Φέγενορντ στον τελικό του UEFA Conference League με 1-0, χάρη στο γκολ του Νικολό Ζανιόλο.

Δέκα μήνες έπειτα από την συνάντηση αυτή των δύο συλλόγων, βρέθηκαν ξανά αντίπαλες αυτή την φορά στα προημιτελικά του UEFA Europa League.

Στον πρώτο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Ολλανδία, η Φέγενορντ νίκησε με 1-0 την Ρόμα. Ένας Ολλανδός δημοσιογράφος ρώτησε μετά τον αγώνα τον “Special One” πως θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο δεύτερο σκέλος, ενώ μάλιστα έκανε και μια αναφορά στον τελικό του UEFA Conference League του 2022.

Ο Πορτογάλος προπονητής απάντησε με τον γνωστό του καυστικό τρόπο, λέγοντας στον δημοσιογράφο:

«Τους τελευταίους 10 μήνες «έκλαιγες». Αλλά δεν πρέπει να «κλαις». Ξέρεις γιατί, δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι που έχασες».

Η ρεβάνς «βρήκε» την Ρόμα νικήτρια με 4-1 και με το συνολικό σκορ των δύο αγώνων να είναι 4-2, η ιταλική ομάδα ήταν αυτή που πήρε το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Μουρίνιο φυσικά με το που είδε τον Ολλανδό δημοσιογράφο μπροστά του πριν την συνέντευξη Τύπου την οποία θα παρέδιδε, αποφάσισε να του κάνει ένα «δώρο». Ο Πορτογάλος έδωσε στον δημοσιογράφο ένα μπρελόκ με το σήμα του UEFA Conference League, κάτι το οποίο έκανε τους πάντες να γελάσουν μέσα στην αίθουσα.

«Έχω ένα δώρο για εσάς, αλλά μην «κλαίτε» για ακόμα 10 μήνες εξαιτίας του. Είστε πρώτοι στο πρωτάθλημα Ολλανδίας, παίζετε πολύ καλό ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά ο Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Ολλανδό δημοσιογράφο να λαμβάνει με ευγνωμοσύνη το «δώρο» του Πορτογάλου προπονητή, λέγοντας μάλιστα πως θα το δώσει στον προπονητή της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement