Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τραγικός θάνατος Ιταλίδας βολεϊμπολίστριας από πτώση από παράθυρο ξενοδοχείου στην Τουρκία

Διερευνάται ο θάνατος μιας 18χρονης Ιταλίδας αθλήτριας βόλεϊ που έπεσε από το παράθυρο του 6ου ορόφου ξενοδοχείου στην Κωνσταντινούπολη, ανέφερε σε ανακοίνωσή του στο CNN η τουρκική αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Κωνσταντινούπολης, το σώμα της Julia Ituma βρέθηκε μπροστά από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η ομάδα της.

Σε πλάνα ασφαλείας από το εσωτερικό του ξενοδοχείου, η Ituma φαίνεται να μιλάει στο τηλέφωνο σε ένα διάδρομο τις βραδινές ώρες και μετά να κάθεται έξω από την πόρτα του δωματίου της για περίπου μια ώρα με «σκεπτικό και στοχαστικό» τρόπο, πριν μπει στο δωμάτιό της για την τελευταία φορά, είπε η αστυνομία.
«Είμαστε όλοι απογοητευμένοι από αυτή την τραγωδία που επηρεάζει όχι μόνο τον κόσμο του βόλεϊ αλλά όλο τον ιταλικό αθλητισμό», δήλωσε ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ Τζουζέπε Μανφρέντι σε δήλωση.

«Η πρώτη μου σκέψη πηγαίνει στην οικογένεια της Τζούλια, στην οποία στέλνω τα θερμά μου συλλυπητήρια και εγγυώμαι ότι η Ιταλική Ομοσπονδία Βόλεϊ θα παρέχει τη μέγιστη υποστήριξη», πρόσθεσε.
Ο σύλλογος βόλεϊ της Ituma, Igor Gorgonzola Novara, εξέφρασε επίσης τον «βαθύ πόνο» του για το θάνατό της, προσθέτοντας ότι η τουρκική αστυνομία εργάζεται για να προσδιορίσει την αιτία θανάτου.
«Ο Igor Volley θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήριά του και να συμμετάσχει στον πόνο της οικογένειας και των αγαπημένων της Τζούλια. Ο σύλλογος και όλα τα μέλη του, συντετριμμένα από την τραγωδία, θα σιωπήσουν με σεβασμό για το θέμα», ανέφερε η ομάδα σε ανακοίνωσή της.

Η ομάδα βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη παίζοντας έναν ημιτελικό του Champions League βόλεϊ εναντίον της τοπικής ομάδας Eczacıbaşı Dynavit, η οποία εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήριά της.

«Ο σύλλογος και οι παίκτες μας είναι βαθιά λυπημένοι από την τραγική είδηση ​​του ξαφνικού θανάτου της παίκτριας του Igor Gorgonzola, Julia Ituma. Στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια της αγαπημένης μας Julia, στην οικογένεια Novara και στην κοινότητα του βόλεϊ. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζούλια», είπε ο Eczacıbaşı σε δήλωση.

Ο πρώην προπονητής βόλεϊ ανδρών της Ιταλίας και νυν αθλητικός διευθυντής του Ιταλικού Δημοκρατικού Κόμματος, Μάουρο Μπερούτο, έγραψε επίσης στο Twitter για να εκφράσει την απογοήτευσή του για τον θάνατο της Ιτούμα.

«Είμαι συγκλονισμένος από τον τραγικό θάνατο της Julia Ituma, μιας δεκαοκτάχρονης βολεϊμπολίστριας του Igor Novara. Η αγκαλιά μου στην οικογένεια, στον σύλλογο, σε ολόκληρη τη μεγάλη κοινότητα του ιταλικού βόλεϊ», έγραψε ο Μπερούτο στο Twitter.

Η ιταλική ομοσπονδία βόλεϊ ανακοίνωσε επίσης την Πέμπτη ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ituma σε όλους τους αγώνες βόλεϊ μεταξύ Πέμπτης και Κυριακής.

Πηγή: CNN

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η BMW X5 θα είναι το πρώτο πολυτελές plug-in υβριδικό μοντέλο που θα παράγεται στη Νότια Αμερική από το τελευταίο τρίμηνο του 2024. Μετά...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με απολύτως ισορροπημένες αναλογίες, αισθησιακή σχεδίαση με προσοχή στη λεπτομέρεια, την τελευταία γενιά MBUX και μια σειρά εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού που μπορούν να...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΧΙΟΣ

Στο πλαίσιο της Αξιολόγησης σχολικών μονάδων και στον άξονα Σχέσεις σχολείου – οικογένειας εκπονήθηκε Σχέδιο Δράσης για το Γυμνάσιο Κάμπου με θέμα: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ...

Advertisement