Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Χάαλαντ έχει 45 εκατομμύρια λόγους να χαμογελάει

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ κερδίζει σχεδόν 900.000 λίρες την εβδομάδα στη Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με αποκάλυψη της Sportsmail.

Ο Νορβηγός σούπερ σταρ, ο οποίος έχει βάλει «φωτιά» στην Πρέμιερ Λιγκ από την άφιξή του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ με 51 εκατομμύρια λίρες, μαζεύει αυτό το εκπληκτικό ποσό που τον καθιστά μακράν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στη χώρα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο 22χρονος παίρνει βασικό μισθό που συνάδει με τους άλλους υψηλότερους στο Etihad Stadium. Ωστόσο, μια σειρά από σημαντικά, σχεδόν εγγυημένα μπόνους μπορούν να αυξήσουν τον εβδομαδιαίο μισθό του πέρα από το όριο των 850.000 λιρών.

Η Sportsmail αποκάλυψε πρώτη ότι η Σίτι βγήκε νικήτρια στον ανταγωνισμό πολλών συλλόγων αλλά και τους όρους του συμβολαίου με τους εκπροσώπους του Έρλινγκ Χάαλαντ τον Απρίλιο.

Η αμοιβή – σχετικά χαμηλή χάρη σε μια ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του με τον γερμανικό σύλλογο – θεωρήθηκε ως συμφωνία εκείνη την εποχή για έναν παίκτη που θεωρούνταν το πιο εξελίξιμο νεαρό ταλέντο στην Ευρώπη.

Τώρα –μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα με τον Χάαλαντ να έχει πετύχει 19 γκολ σε 12 αγώνες– μοιάζει με τη συμφωνία του αιώνα!

Εξηγεί επίσης κατά κάποιο τρόπο γιατί οι διοικούντες την Μάντσεστερ Σίτι ήταν πρόθυμοι να εγκρίνουν έναν μισθό-μαμούθ για έναν ποδοσφαιριστή που είναι ικανός να κάνει την διαφορά στο παιχνίδι.
Χάρη σε μια σειρά από σχετικά απλά μπόνους, αναμένεται να πάρει τουλάχιστον 45 εκατομμύρια £ (865.000 £ την εβδομάδα) για εργασία ενός έτους.

Ο Χάαλαντ, ο οποίος πέτυχε τρία διαδοχικά χατ τρικ εντός έδρας, συμπεριλαμβανομένου αυτού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 6-3 στο ντέρμπι της Κυριακής, αναμένεται να σπάσει όλα τα υπάρχοντα ρεκόρ!

Έχει ήδη 14 γκολ σε οκτώ αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ με ρυθμό σκορ που, αν συνεχισθεί, δεν είναι απίθανο αν φτάσει τα 67 τέρματα!

Το βράδυ της Τετάρτης σκόραρε δύο φορές, καθώς οι «Σίτιζενς» συνέτριψαν την Κοπεγχάγη με 5-0 για το Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Στις 30 και 31 Μαρτίου 2024 θα παρουσιαστεί στο Ομήρειο και ώρα 20:30 η καινούργια παραγωγή της θεατρικής ομάδας της «Βοκαριάς Νενήτων» με το έργο «Ο...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την δέσμευση ότι ο Δήμος Χίου θα συμβάλει επικουρικά όπου μπορεί για να ολοκληρωθούν τα έργα που υλοποιούνται στο νησί μας από το Υπουργείο...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τό ἀπόγευμα τοῦ Σαββάτου 30ῆς Μαρτίου 2024 καί ὥρα 17.30, στόν Ἱ. Ναό Ἁγίων Ἀναργύρων Ἐγκρεμοῦ θά τελεσθεῖ Ἀρχιερατικός Ἑσπερινός, χοροστατοῦντος τοῦ Σεβ. Μητροπολίτου...

Advertisement