Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Βύθισε” την Νέα Ζηλανδία και φουλάρει για χρυσό μετάλλιο η Εθνική πόλο νεανίδων

Ασταμάτητα ήταν τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη που δεν συνάντησαν κανένα εμπόδιο στα προημιτελικά από τις αντιπάλους τους τις οποίες νίκησαν με το ευρύ 23-9 και προκρίθηκαν στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος U18 στο Βελιγράδι.

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε ο προημιτελικός της Εθνικής νεανίδων με την Νέα Ζηλανδία με τις Ελληνίδες πολίστριες να δίνουν ρεσιτάλ στο νερό και να επιβάλλουν πλήρως τον ρυθμό τους. Από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έβαλε τις βάσεις για τη νίκη καθώς ξέφυγε στο σκορ με πέντε τέρματα διαφορά (6-1) την οποία διεύρυνε στο τέλος του ημιχρόνου (11-2).

Παρόλο το ματς είχε κριθεί από το πρώτο μέρος η εθνική δεν σήκωσε το πόδι από το γκάζι παρά συνέχισε να… επιταχύνει και να μεγαλώνει την διαφορά σε διψήφια νούμερα (16-6) στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου.

Το φινάλε του ματς βρήκε την Εθνική ομάδα να παίρνει με πανηγυρικό τρόπο το εισιτήριο για τα ημιτελικά καθώς έκλεισε το παιχνίδι με 23-9.

Το Σάββατο (6/8 20:00) θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία με στόχο την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής στη διοργάνωση του Βελιγραδίου.

ΕΛΛΑΔΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ 23-9

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 5-1, 5-4, 7-3

Διαιτητές: Κουροσάκι (Ιαπωνία)-Μπαλανέσκου (Ρουμανία)

Ελλάδα (Ευτυχία Καραγιάννη):  Καραγιάννη, Σάντα 5, Καλογεροπούλου 1, Σιούτη 2,  Ευφρ.Τσιμάρα 1, Χαλδαίου 5, Τορνάρου 3, Κουρέτα, Ανδρεάδη, Τριχά 3, Λασκαρίδου 2, Καραμπέτσου 1, Κωνσταντοπούλου.

Νέα Ζηλανδία: Γκάρντινερ, Σπαρκ, Μόσμαν, Μπάτσελορ, Κουίν 3, Φονότι 5, Ντόιλ, Γκολντσγουόρθι, Ρόμπερτς, Γκάρντνερ 1, Κούπερ, Γουέστον, Μάρτιν-Χιλ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την δέσμευση ότι ο Δήμος Χίου θα συμβάλει επικουρικά όπου μπορεί για να ολοκληρωθούν τα έργα που υλοποιούνται στο νησί μας από το Υπουργείο...

Advertisement