Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Μαθαίνει τον επόμενο αντίπαλό του την Δευτέρα στο Europa League

Ο Ολυμπιακός έχασε 1-0 από την Αντβέρπ, τερμάτισε στην δεύτερη θέση του ομίλου και πήρε πρόκριση στα μπαράζ για τη φάση των 16 του Europa League. Χωρίς να πείσει ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 της Λίνκολν και θα παίξει στην επόμενη φάση του Conference.
Για δέκατη φορά τα τελευταία έντεκα χρόνια, ο Ολυμπιακός θα έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και μετά τα Χριστούγεννα.
Διόλου εύκολο επίτευγμα για ελληνική ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν τον αντίπαλο τους στο Europa League στην κλήρωση της Δευτέρας, αλλά το έργο τους προμηνύεται πολύ δύσκολο, διότι θα αντιμετωπίσουν έναν από τους δεύτερους των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά οι οχτώ ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα: Λειψία (Γερμανία), Πόρτο (Πορτογαλία), Ντόρτμουντ (Γερμανία), Σέριφ Τίρασπολ (Μολδαβία), Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Σεβίλλη (Ισπανία), Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (Ρωσία) και Αταλάντα (Ιταλία). Πάντως, ο Τόμας Βατσλίκ, διάλεξε ήδη αντίπαλο.

«Θα ήθελα να παίξω κόντρα στη Σεβίλλη κι έχω ένα προαίσθημα ότι αυτή την αντίπαλο θα μας βγάλει η κλήρωση. Αλλά, δεν το ξέρω σίγουρα», δήλωσε.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το αυτονόητο κόντρα στη Λίνκολν, νίκησε 2-0 και προκρίθηκε στους «16» του Conference League, με τον κόσμο του πάντως ακόμα στα… κάγκελα. Οι πιθανοί αντίπαλοι του δικέφαλου στον επόμενο γύρο, είναι πολύ πιο δυνατοί από την ομάδα του Γιβραλτάρ.

Στην κλήρωση της Δευτέρας θα μπουν οι Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) PSV Αϊντχόφεν (Ολλανδία) Λέστερ (Αγγλία) Φενέρμπαχτσε (Τουρκία) Σέλτικ (Σκωτία) Μαρσέιγ (Γαλλία) Μίντιλαντ (Δανία) Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία). Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν 17 και 24 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας όταν ένα καλώδιο κόπηκε από τρόλεϊ και έπεσε σε τουριστικό δυόροφο λεωφορείο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν 6 ελαφρά τραυματίες,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στόχος είναι η από κοινού ανάπτυξη και υλοποίηση καινοτόμων λύσεων στον τομέα της τεχνολογίας μπαταριών υψηλής τάσης για αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα (BEV). Τα αποτελέσματα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Είναι ο δεύτερος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων, μετά την απόλυτα επιτυχημένη και εμβληματική Ριτσώνα και θα...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε ηλικία 86 ετών πέθανε, σήμερα το πρωί, ο σπουδαίος ηθοποιός, Γιάννης Φέρτης, που είχε πρωταγωνιστήσει στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Γεννημένος...

Advertisement