Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΠΟΨΕΙΣ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 104 ετών η Κυριακή Καλλέργη του Γεωργίου, η γηραιότερη γυναίκα στην Καλαμωτή

Γράφει ο Μιχάλης Κανάριος

Με αξιοπρέπεια, αρετή και μια ζωή γεμάτη από πολλές χαρές έφυγε σήμερα σε ηλικία 104 ετών, σχεδόν αθόρυβα, η Κυριακή Καλλέργη του Γεωργίου , η πιο ηλικιωμένη γυναίκα της Καλαμωτής, έχοντας δίπλα της τα παιδιά της και  τα εγγόνια της.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και ώρα 6.30, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή.Παρακαλούνται όσοι την γνώριζαν και όσοι την αγαπούσαν να την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.Ο θάνατος της προκάλεσε θλίψη σε όλους τους συγχωριανούς και όσοι την ήξεραν.

Η Κυριακή ήταν άριστη σύζυγος και μητέρα. Απέκτησαν μία κορούλα την Δήμητρα και μαζί με τον αείμνηστο σύζυγο της Γεώργιο δημιούργησαν μία ωραία οικογένεια. Παράλληλα η 104χρονη κατόρθωσε στον ένα – και κάτι- αιώνα ζωής της να δει τα εγγόνια της να μεγαλώνουν, όπως και τα δισέγγονα της τα οποία λάτρευε.

Η Κυριακή, ήταν μια δυναμική γυναίκα, αφοσιωμένη πάντα στην οικογένεια της, ευαίσθητη, που αγαπούσε τους ανθρώπους και τη ζωή. Με αξιοπρέπεια έζησε με αξιοπρέπεια έφυγε.Ήταν καλόκαρδη και πολύ αγαπητή με αγνά αισθήματα και ευγένεια ψυχής.Ήταν σεμνή και καλοπροαίρετη, γελαστή και κεφάτη με αισιόδοξη διάθεση για τη ζωή.

Καλό ταξίδι θεία μας, στη γειτονιά των αγγέλων, όπου σε περιμένουν όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα να σε σφίξουν στην αγκαλιά τους.

Καλό Παράδεισο.

Στην οικογένεια της κόρης της Δήμητρας, στα εγγόνια, στα δισέγγονα και στους συγγενείς, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Ας είναι αιωνία η μνήμη της και αναπαυμένη η ψυχή της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Καθώς ολοκληρώνεται η διαδικασία εξέλιξης πριν την έναρξη της μαζικής παραγωγής, η νέα BMW X3 υποβάλλεται στην τελική ρύθμιση όλων των συστημάτων ελέγχου πλαισίου...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τη θεμελίωση του εργοστασίου στη Ζίλινα, ξεκίνησε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη παραγωγική πορεία και με αφορμή την επέτειο, η Kia κάνει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για ένα μοντέλο συνώνυμο της διασκέδασης, της ελευθερίας και των επιδόσεων. Και σήμερα οι οπαδοί του σε όλο τον κόσμο έχουν κάθε λόγο...

Advertisement