Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μήνυμα Δημάρχου Χίου για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, ο Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, εκφράζει συγχαρητήριο μήνυμα σε όλα τα παιδία.

«Ανακοινώθηκαν σήμερα τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων ως επιστέγασμα μίας πολυετούς και απαιτητικής προσπάθειας και έπειτα από μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας.

Θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που κατάφεραν να επιτύχουν το στόχο τους και να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και να ανοίξουν νέους ορίζοντες στη ζωή τους.

Το νησί μας διαχρονικά κατέχει υψηλή θέση στις επιτυχίες και τα Χιωτάκια καταφέρνουν να μας γεμίζουν χαρά, συγκίνηση και περηφάνεια για την αξιόλογη προσπάθειά τους!

Και αυτό δεν είναι τυχαίο!

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους και στους γονείς, τις οικογένειες των μαθητών αλλά και τους εκπαιδευτικούς που συμπορεύθηκαν με τα παιδιά σε όλο το ταξίδι της επίμοχθηςπροετοιμασίας των πανελληνίων εξετάσεων.

Τέλος, θα ήθελα να απευθυνθώ και στα παιδιά που σε αυτήν την προσπάθεια δεν κατάφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, προτρέποντάς τα να συνεχίσουν με αποφασιστικότητα τον αγώνα για την εκπλήρωση των στόχων τους. Οπωσδήποτε, δεν τελειώνουν ούτε τα όνειρα, ούτε τα οράματα αλλά ούτε και οι ευκαιρίες για την δικαίωσήτους.

Το μέλλον είναι μπροστά τους και τους καλεί με αισιοδοξία να το αδράξουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μήνυμα Δημάρχου Χίου κ. Ιωάννη Μαλαφή για τη Θύελλα Χαλκειούς Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή, τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του διοικητικού...

ΕΛΛΑΔΑ

Ενα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 16/04 στην Π.Ε.Ο Κορίνθου – Άργους, στην Κόρινθο, όταν γερανός φορτηγού χτύπησε σε γέφυρα, με αποτέλεσμα...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η Ελλάδα προχώρησε πρόσφατα σε μια ακόμη μεταρρύθμιση για την ισότητα των φύλων στην αγορά εργασίας, την 14η από το 2019, επιβεβαιώνοντας ότι η...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο πενθήμερο σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, του Τμήματος Τροχαίας Χίου...

Advertisement