Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αμέντας: «Η δημοτική αρχή Κάρματζη δυσκολεύεται να αντιληφθεί ακόμα και τα αυτονόητα»

Ανακοίνωση του μέλους της ΣυμμαΧίας Αξιών και Αντιπροέδρου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χίου, Γεώργιου Ισ. Αμέντα, μετά την επίσκεψη του στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Χίου. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Η δημοτική αρχή Κάρματζη δυσκολεύεται να αντιληφθεί ακόμα και τα αυτονόητα.

Αυτονόητη είναι η συντήρηση των σχολικών μονάδων και η διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας μαθητών και εκπαιδευτικών.

Η δημοτική αρχή αρέσκεται στις φωτογραφίσεις σε μικροέργα καθημερινότητας όπως ο ελαιοχρωματισμός κάποιου σχολείου.

Τώρα που έπεσαν οι σοβάδες στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Χίου και οι μαθητές δεν κάνουν μάθημα δεν πήγαν να φωτογραφηθούν μαζί με τα μπάζα!

Είχα την χαρά σήμερα να συναντηθώ με την Διευθύντρια του σχολείου κα. Κατερίνα Κώττη η οποία πραγματικά με ενημέρωσε με κάθε λεπτομέρεια για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σχολείο.

Σοβάδες πέφτουν, προβλήματα σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αλλά και ηλεκτρονικός εξοπλισμός που βρίσκεται στο πάτωμα και μένει αναξιοποίητος είναι μερικά από τα προβλήματα τα οποία χρονίζουν. Θέματα για τα οποία έχει ενημερωθεί η δημοτική αρχή αλλά αδιαφορεί μετατρέποντας το σχολείο σε σχολείο για παιδιά ενός κατώτερου θεού!

Στο τελευταίο τραγικό περιστατικό με την πτώση των σοβάδων λίγο έλειψε να έχουμε σοβαρό τραυματισμό μαθητών και εκπαιδευτικών!

Απαντήστε στους δημότες της Χίου κ.κ υπεύθυνοι της δημοτικής αρχής, πότε ήταν η τελευταία φορά που ελέγχθηκαν τα σχολεία της Χίου ως προς την τοιχοποιία και τα επιχρίσματα;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

Advertisement