Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Χίος Μπροστά: «Μηδενική ικανότητα της δημοτικής αρχής να υλοποιήσει το ενταγμένο έργο του Κολυμβητηρίου»

Ανακοίνωση δημοτικής παράταξης «Χίος Μπροστά»

Ένα ακόμη «μνημείο» ανικανότητας, ανοργανωσιάς και αμάθειας της Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζη είναι όσα εξελίσσονται με την αντικατάσταση των τεντών του Ιωνικού Κολυμβητηρίου.

Τώρα όμως δεν μπορούν να κατηγορηθούν οι… άλλοι καθώς:

Τον Απρίλιο του 2021 περιχαρής η δημοτική αρχή ανακοινώνει την υπογραφή της σύμβασης και ταυτόχρονα την αλλαγή των εγκαταστάσεων του μηχανοστασίου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει και η εξωτερική καταδυτική πισίνα.

Αφήνουν το καλοκαίρι του 2021 να περάσει άπραγο όταν οι ίδιοι ανακοινώνουν ότι το έργο της αντικατάστασης των τεντών έχει χρονοδιάγραμμα τρεισήμισι μηνών.

– Τον Σεπτέμβριο του 2021 ανακοινώνουν 6μηνη παράταση στην εγκατάσταση του αναδόχου, την οποία «δικαιούται» όπως λένε, αλλά ξεχνούν ότι αυτό απαιτεί τη συναίνεση της επιβλέπουσας αρχής, δηλαδή του Δήμου.

– Τον Οκτώβριο του 2021 διαβεβαιώνουν τα σωματεία ότι θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες εργασίες έγκαιρα ώστε να λειτουργήσει η εξωτερική πισίνα (καταδυτήριο) την περίοδο που θα κλείσει η κλειστή για την αντικατάσταση της τέντας.

– Στις αρχές Μαρτίου του 2022 ανακοινώνουν ότι μπορεί να εγκατασταθεί ο ανάδοχος στις 30/4 και να ολοκληρώσει το έργο έως το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου.

Σε όλες τις ανακοινώσεις πάντα αναφέρουν ότι είναι σε συνεννόηση με τη διαχειριστική αρχή και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

– Σήμερα (τέλη Μαρτίου) ανακοινώνουν την εγκατάσταση του αναδόχου στις 2/4 γιατί αλλιώς κινδυνεύει το έργο να μην εκτελεστεί.

Μάλλον το ανακάλυψαν σήμερα, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα δεν υπήρχε τέτοιο θέμα.

– Καμία εργασία δεν είχε ούτε προγραμματιστεί ούτε είχε εκτελεστεί για την καταδυτική πισίνα από την ανακοίνωση μέχρι σήμερα (αποκαλυπτική είναι η φωτογραφία για τις μέχρι τώρα προετοιμασίες….).

Μηδενική ικανότητα να προγραμματίσουν την υλοποίηση για ένα έργο ήδη ενταγμένο ώστε να μην προκληθεί αναστάτωση στις ομάδες του νησιού που έχουν υποχρεώσεις στις κατηγορίες που αγωνίζονται, στους αθλητές που συμμετέχουν στους αγώνες, αλλά και στους χρήστες του κολυμβητηρίου που είναι κυρίως παιδιά (ακαδημίες ).

Μηδενική ικανότητα να υλοποιήσουν ακόμη και  δικές τους εξαγγελίες.

Αυτή είναι η δημοτική αρχή Κάρμαντζη ανίκανη στα σημαντικά, ικανή μόνο για την διαχείριση μικροεξυπηρετήσεων, αναθέσεων και προσλήψεων ημετέρων, χωρίς καμία γνώση που αδυνατεί να πράξει ακόμη και τα στοιχειώδη για την εύρυθμη λειτουργία του δήμου. Μια δημοτική αρχή μόνο για φανφάρες ,χωρίς πρόγραμμα, με λογική «βλέποντας και κάνοντας» και διαχείριση που παραπέμπει σε κοινοτάρχες της δεκαετίας του 70.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ομάδα του ΩΡΙΩΝ ΑΠΟ ΧΙΟΥ έλαβε μέρος στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης  Παίδων – Κορασίδων για το έτος 2021-22. Αναλυτικά τα...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε και φέτος, στο ΧΙΩΤΙΚΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ», στον εορτασμό που ενώνει το Χιώτικο στοιχείο της Αττικής, σε ένα όμορφο αντάμωμα φίλων και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η νέα γενιά του Nissan Qashqai ξεχωρίζει για την αισθητική της, αλλά και την τεχνολογία ασφάλειας που ενσωματώνει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Στο πλαίσιο του στρατηγικού του στόχου για ενίσχυση της έρευνας και της καινοτομίας   μέσω της ανάπτυξης συνεργασιών με επιχειρήσεις και Φορείς – Οργανισμούς διαμόρφωσης τουριστικής πολιτικής,...