Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Χίος Μπροστά»: Κοινή ανακοίνωση των συμβούλων κκ Μπιλιράκη και Αγιωργούση για την κατάσταση στην ΔΕΥΑΧ

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του «Χίος Μπροστά», κκ Λεωνίδας Μπιλιράκης και Γεώργιος Αγιωργούσης στέλνουν σχετική ανακοίνωση για την κατάσταση στην ΔΕΥΑΧ.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή των δημοτικών συμβούλων «Χίος Μπροστά»:

«Ως δημοτικοί σύμβουλοι και μετέχοντες στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΝ Χίου , ως τακτικό και αναπληρωματικό μέλος αντίστοιχα, θα θέλαμε να δηλώσουμε και να γνωστοποιήσουμε προς τα λοιπά μέλη του Συμβουλίου αλλά και τους δημότες Χίου ότι ουδεμία σχέση και συμμετοχή έχουμε στα μέχρι τώρα πεπραγμένα και αποφασισμένα από την διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Ν..Χίου υπό την προεδρία του κυρίου Μυριαγκού, τα οποία εγκαίρως και διαρκώς έχουμε καταγγείλει, διότι διαφωνούμε με τις επιλογές στρατηγικού σχεδιασμού ,με τις επιλογές και τον τρόπο διαχείρισης του προϋπολογισμού και του δημόσιου χρήματος.

Σε αυτά τα δυο χρόνια λοιπόν εκφράσαμε σταθερά την αντίθεση μας, τόσο δια της αρνητικής ψήφου μας όσο και δια των αντιπροτάσεων που καταθέσαμε .

Οι συνεχείς εσφαλμένες και προσωπικές επιλογές του κυρίου Μυριαγκού πρέπει να χρεωθούν αποκλειστικά σε εκείνον ,κάθε προσπάθεια τεχνητής συμμετοχής μας στις αποφάσεις και στις μεθόδους που ακολουθεί δεν είναι αποδεκτή.

Οι ακολουθούμενες τακτικές του , μέχρι σήμερα, αυτές της μη τήρησης πρακτικών ή των στρεβλώσεων των λεγόμενων ,της παραποίησης των αποφάσεων του Διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, είναι γνωστές ,αποδεδειγμένες και εμφανώς παράνομες .

Σε πολλές των περιπτώσεων οι παρουσιαζόμενες ως ομόφωνες αποφάσεις δεν είναι καν αποφάσεις , πόσο δε μάλλον και ομόφωνες , με πολύ πρόσφατο το παράδειγμα με τη δήθεν ομόφωνη απόφαση της επιβολής ΄΄κεφαλικού ‘’ φόρου για κάθε έντυπη αποστολή λογαριασμού .

Σε όλες τις περιπτώσεις που ταλαιπώρησαν και ζημίωσαν τη ΔΕΥΑΝΧΙΟΥ, στην αφαλάτωση του Βροντάδου, στους βιολογικούς της Βολισσού και του Καταρράκτη ,της στρέβλωσης αυτών που συζητήθηκαν εντός ΔΣ σε πολλά θέματα και πρόσφατα σχετικά με το χαράτσι αποστολής λογαριασμών, στις αδιαφανείς αναθέσεις και συμβάσεις, μας είχε απέναντι του, τόσο με την αρνητική μας ψήφο όσο και με τις τεκμηριωμένες αντιπροτάσεις μας.

Κλείνοντας, γνωστοποιούμε σε όλους ότι τον θεωρούμε αποκλειστικά υπεύθυνο για την πορεία της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. Χιου και απολύτως ακατάρτιστο και ακατάλληλο για την άσκηση της διοίκησης της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement