Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με την ευλογία της εκκλησίας η τέλεση αγιασμού της ΝΟΔΕ Χίου της Νέας Δημοκρατίας

Ρεπορτάζ: Ραφαέλα Βατάκη

Με την ευλογία της εκκλησίας τελέστηκε τo μεσημέρι της Παρασκευής (26/11) ο αγιασμός στα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης.

Ειδικότερα, στον αγιασμό παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης – Χωρικού Σχεδιασμού – Απόδημου Ελληνισμού / Ομογένειας, κ. Παντελής Μπουρνιάς, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χίου, κ. Λευτέρης Μπλάτζιος, καθώς και τα μέλη της διοίκησης.

Με τη σειρά του ο κ. Λευτέρης Μπλάτζιος χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους, εξέφρασε την συγκίνηση του, κάνοντας έναν σύντομο λόγο για τη σημαντικότητα και την υπευθυνότητα ανάληψης της θέσης που έχουν κληθεί να αναλάβουν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, με στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη του νησιού της Χίου: «Βρισκόμαστε εδώ, έχοντας μεγάλη θεσμική ευθύνη. Σκοπός μας είναι το καλό του τόπου μας και με αυτόν τον γνώμονα θα κινηθούμε», δήλωσε.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, βαθιά συγκινημένος και αναπολώντας μνήμες ευχάριστες από το παρελθόν, λόγω της θητείας του στον συγκεκριμένο τόπο, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι όταν αγωνίζεσαι σε έναν στίβο τα πράγματα δεν είναι πάντα καλά. Ωστόσο, σημείωσε ότι σήμερα νιώθει χαρά που πλέον η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί κυψέλη παραγωγής ιδεών και δημιουργίας.

«Αισθάνομαι ότι πλέον έχει βρει το δρόμο της, μέσα από τις περιπέτειες του παρελθόντος. Είμαι σίγουρος ότι τα πρόσωπα που απαρτίζουν τη νέα ΝΟΔΕ Χίου της Νέας Δημοκρατίας, θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, τα οποία έχουν να κάνουν και με την πρόοδο του τόπου μας», υπογράμμισε.

Κλείνοντας τον λόγο του, ο Δήμαρχος Χίου προσέφερε, ως συμβολικό δώρο, στον κ. Λευτέρη Μπλάτζιο την εικόνα της Παναγίας «Γλυκοφιλούσας» μαζί με θερμές ευχές για μία καλή θητεία, γεμάτη φως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

Advertisement