Με επιστολή του ο διασωθείς κ. Δημήτρης Κουρούπης, κάτοικος Βολισσού, ευχαριστεί θερμά, τον κ. Αντώνη Φαφαλιό, τον Λιμενικό, που εκτός υπηρεσίας επενέβη άμεσα και τον διέσωσε στα ανοιχτά της παραλίας του Μάναγρου.
Στην ευχαριστήρια επιστολή του, αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ευχαριστώ θερμά τον κ. Αντώνη Φαφαλιό, Λιμενικό, ο οποίος εκτός υπηρεσίας, εθελοντικά και με ιδία μέσα επενέβη, εγκαίρως, ταχέως και ασφαλώς, συμβάλλοντας ουσιαστικά πρώτος αυτός στην διάσωσή μου στην θάλασσα του Μανάγρου την Κυριακή, 25/7/21, όταν η σανίδα μου ανετράπη λόγω των 8 μποφόρ που έπνεαν στην περιοχή.
Υπηρέτησα και εγώ προ πολλών ετών στο Λιμενικό Σώμα και χαίρομαι που εκπαιδεύει σωστά τους σημερινούς απασχολούμενους, ώστε να βοηθούν τους κινδυνεύοντες στην θάλασσα ακόμα και εθελοντικά».





















