O «Χιακός Λαός» στην εκδήλωση γευσιγνωσίας με πρωταγωνιστή ελληνικό λυοφιλιωμένο γιαούρτι στο mastihashop.
Με μεγάλη επιτυχία και θερμή συμμετοχή κόσμου παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής 4 Αυγούστου 2023 στο κατάστημα Mastihashop στην προκυμαία της Χίου, το νέο τους προϊόν.
Πρόκειται για το ελληνικό λυοφιλιωμένο γιαούρτι που παρασκευάσθηκε με την τεχνολογία της κρυοξήρανσης. Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γευτεί το προϊόν και παράλληλα να ενημερώθηκε από την ομάδα παραγωγής της Μediterra, Μαρία Φούντα και Θεοδόση Γρηγοράκη, και τους Chef Αγγελική Θρουβάλα, Στέφανο Κόβα, Ζούραμπ Κοτσερασβίλι και Γιάννη Λινό για το ελληνικό λυοφιλιωμένο γιαούρτι.
Τα μηνύματα που εισέπραξαν από τον κόσμο που παρευρέθηκε στο event ήταν πολύ θετικά. Εξαιρετικά μεγάλη ήταν η ανταπόκριση για τα υπόλοιπα προϊόντα του Mastihashop, καθώς όπως ορισμένοι ανέφεραν τα προϊόντα του νησιού της Χίου έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα, λόγω της ποιότητας και της μοναδικής τους γεύσης και της διατροφικής τους αξίας.







































