Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Πόλεμος με αρνητικά σχόλια σε φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα

H Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το μπικίνι της και πόζαρε στον φακό με αυτοπεποίθηση χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες. Ο «πόλεμος» των followers στα σχόλια και η αποστομωτική απάντηση.

HΧριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης και οι κόρες τους έχουν μετακομίσει προσωρινά στην Αντίπαρο αφού πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι πραγματοποιούν ολική ανακαίνιση στο σπίτι τους στην Αθήνα το οποίο και αποχωρίστηκαν μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες.

Το αγαπημένο ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Αιγαίο και δεν σταματούν να μοιράζονται #familygoals εικόνες από το νησί της καρδιάς τους.

Η τετραμελής οικογένεια θα γιορτάσει αύριο τα δεύτερα γενέθλια των διδύμων αφού στις 23 Ιουνίου 2021 η Χριστίνα Μπόμπα έκανε στον σύζυγό της το πολυτιμότερο δώρο, τα παιδιά τους.

 

Η νέα φωτογραφία με μαγιό και η αποστομωτική απάντηση follower σε τοξικό σχόλιο για το σώμα της
Πριν από λίγες ώρες η γνωστή influencer-επιχειρηματίας φόρεσε το φλογερό κόκκινο μπικίνι της και πόζαρε στον φακό με θέα τη θάλασσα.

«Γιατί ρουφιέσαι το βλέπουμε ότι έχεις παχύνει», έγραψε (δυστυχώς!) μια follower κάτω από την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα.

Η «πληρωμένη» απάντηση δεν ήρθε από την ίδια την influencer αλλά από μια fan η οποία πολύ ορθά επισήμανε: «Μπράβο σας για το εξαιρετικό σχόλιο. Ο σεβασμός και η αλληλεγγύη δεν πρέπει να ναι στο λεξικό σας. Αφήστε που η κοπέλα έχει και τέλειο σώμα»

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Με στόχο να τιμήσει την Ημέρα της Μητέρας, ο Σύλλογος Τριτέκνων Χίου διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 και ώρα 18:30 στην πλατεία...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου Οι Ευρωεκλογές του Ιουνίου είναι ίσως οι κρισιμότερες που γίνονται μέχρι τώρα. Θα κρίνουν το μέλλον και την προοπτική της Ευρωπαϊκής...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο τρίτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκίνητων, επιστρέφει και πάλι στη γνωστή διαδρομή από το Λιμάνι μέχρι την πόλη της Κύμης,...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Mε εκκλησιαστική λαμπρότητα εορτάσθηκε φέτος η μνήμη του Πρωτομάρτυρα και πολιούχου της Χίου Αγίου Ισιδώρου στην κεντρική πλατεία της Χίου. Σύσσωμες οι τοπικές αρχές και...

Advertisement