Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Αίγυπτος: Στραγγάλισε τον αρραβωνιαστικό της μέρες πριν τον γάμο τους-Την έπιασε να τον απατά

Τα αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν, το Σάββατο, λεπτομέρειες για ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έλαβε χώρα στην πόλη Mahalla al-Kubra στο αιγυπτιακό Κυβερνείο Gharbia, κατά το οποίο ένας νεαρός άνδρας βρήκε τον θάνατο από ασφυξία στα χέρια της αρραβωνιαστικιάς του.

Το αποτρόπαιο έγκλημα έλαβε χώρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της αιγυπτιακής εφημερίδας «Al-Shorouk», στο σπίτι, που ο νεαρός και η αρραβωνιαστικιά του ετοίμαζαν να γίνει συζυγική φωλιά σε λίγες μέρες.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας ειδοποιήθηκαν για απόπειρα στραγγαλισμού που έκανε μια κοπέλα, κατά του 19χρονου αρραβωνιαστικού της. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μαχαλά για να εκπνεύσει λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με δηλώσεις που παραθέτει το «Al-Shorouk» από συγγενή του θύματος, ο εκλιπών επρόκειτο να ολοκληρώσει κάποιες προετοιμασίες μέσα στο διαμέρισμά του ενόψει του γάμου την επόμενη Παρασκευή.

Ο νεαρός, σύμφωνα με συγγενή, έπιασε την αρραβωνιαστικιά του να τον απατά με τον εραστή της.

Η κατηγορούμενη τηλεφώνησε στη μητέρα του θύματος λέγοντας ότι ο γιος της λιποθύμησε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Μαχάλα.

Μετά την ιατρική εξέταση, οι γιατροί εντόπισαν ίχνη σταγγαλισμού στον λαιμό του νεαρού, κάτι που τους έκανε να ενημερώσουν την αστυνομία και να μεταφέρουν τη σορό στο νοσοκομείο Al-Minshawi για ιατροδικαστική εξέταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement